Uteserveringen öppen

Nu är våren här på riktigt och vår uteservering har äntligen slagit upp portarna!

Vi hälsar alla er gäster varmt välkomna att njuta av god mat och dryck i solen samtidigt som ni har trevliga samtal i sällskap av goda vänner. Efter maten kanske ni vill passa på att sitta i någon av alla nya soffgrupper vi har placerat på uteserveringen och njuta av våra goda drinkar?

Det känns fantastiskt kul att uteserveringen äntligen är öppen och vi vet att många av er har varit väldigt taggade på detta.

Förra årets succé med livemusik kommer vi självklart att upprepa och många härliga artister kommer till vår uteservering. Mange & The Rough Riders, Fröken Blåbär, RAG’n’ROY, Pizzabudet, Otto Paulssons Trio, Niklas Andersen, Jonna Sundelius och La Pierre är bara några av alla artister som kommer att gästa vår uteservering i sommar och bjuda er gäster på skön underhållning.

Som ni märker har vi satsat stort på att få till en stor variation när det gäller vilka genrer som erbjuds. Här finns allt från epa-dunk till dansband, soul, pop, jazz och hiphop. Vår målsättning är att det ska finnas något för alla.

En annan nyhet är att vi kommer att börja servera pizzor från vår nya stenugn. Dessa kommer att bakas på napolitanskt vis och de kommer garanterat att vara väldigt goda. Så varmt välkommen in och prova våra goda pizzor!

För att boka bord går det bra att ringa till oss. Vi kommer inom kort att öppna en online-bokning här på vår hemsida som ni kan använda för att boka bord på vår uteservering direkt i telefonen eller via datorn. Vi vet att många av er kära stamkunder länge har önskat denna funktion och vi är på gång med denna. Det är bara några små tekniska detaljer som ska justeras innan vi känner oss nöjda med funktionen och då kommer vi att lansera den så fort som möjligt.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.