Snart är Johan tillbaka

Vi hade ett litet problem i höstas då vår anställde som kör ut alla varor förlorade körkortet. Han hade också prövotid, så han fick lov att ta om körkortet och göra om allt igen. Inte så kul. Nu har vi en vikarie, men snart ska Johan som förlorade körkortet vara tillbaka i tjänst. Imorgon är det nämligen redan dags för risktvåan stockholm, så nu närmar det sig med stormsteg. Hoppas han klarar det nu bara. Man vet ju aldrig. Kanske de är extra nitiska när de vet att han redan förlorat körkortet en gång. Hoppas dock inte det. Den som väntar får se.

Uppdatering: Han klarade det. Shit vad härligt. Nu kan han boka en uppkörningstid och så är det klart. Då är vi snart på banan igen. Johan har verkligen saknats på jobbet. Han är snabb (ibland lite för snabb : ) och han är lojal. Man kan lita på honom att han får saker och ting gjort. Det är ingen snicksnackare som många andra anställda vi har haft att göra med. Trött på såna människor. Otroligt trött på dem. Fattar inte hur man orkar snacka goja konstant dag ut och dag in. Herregud säger jag bara! Nä, det ska bli riktigt fint när Johan är tillbaka. Nu måste han bara hålla hastigheten så han inte förlora körkortet igen. Det skulle vara katastrof både för honom och för företaget. Nej nej, det kommer inte att hända. Han har lärt sig sin läxa, så det blir nog inga fler överraskningar i form av tråkiga nyheter.

Nu är det dags att packa lite varor. Många beställningar nu, men det är bara att jobba på. ju mer beställningar, desto bättre går det för oss. Men ja, det finns ju en gräns såklart. Det får inte bli alldels för mycket. Då funkar det inte.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.