Nu piffar vi till på uteplatsen

Som många av er gäster märkte under våren så utökade vi storleken på vår uteplats och gjorde den till en liten oas där alla sittplatser var utspridda i en härlig trädgårdsmiljö. Detta är givetvis något vi behöver underhålla så nu kommer vi att hålla uteplatsen stängd kommande måndag och tisdag för trädgårdsservice. Det hoppas vi såklart att alla ni gäster har överseende med.

Anledningen till att vi gör detta är förstås för att miljön ska vara inbjudande och trevlig och då är det väldigt skönt att vi fått tag på ett professionellt företag som ordnar jobbet åt oss. Nu har vi dessutom planerat för några förändringar på uteplatsen för att få till en ännu trevligare och mysigare utomhusmiljö. Vi har lyssnat på er kunder och hört att många verkligen uppskattat att avnjuta en bit mat i en grön och trevlig miljö och detta vill vi såklart värna om och erbjuda även i fortsättningen.

En annan sak vi planerar att göra är att bygga ett tak och glasa in en större del av uteplatsen. Detta för att kunna använda uteserveringen under en större del av året. Med möjlighet att öppna och stänga såväl tak som väggar samt med värmekällor som till exempel infravärme så skulle vi kunna öppna uteplatsen redan i april och sedan behålla den öppen till sensommaren eller den tidiga hösten, till exempel någon gång i september månad. Detta är något som verkligen vore önskvärt från vår sida och vi hoppas få till det under året så att vi kan erbjuda er kunder detta under nästa år.

Vi tar gärna emot feedback och fler förslag från alla gäster eftersom vi ständigt vill förbättra restaurangen och miljön som vi verkar i. Ni får gärna höra av er till oss gällande allt från maten och menyn till förslag på hur vi kan göra det trevligare och mysigare att besöka oss. Alla förslag tas tacksamt emot!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.