Nu öppnar vi drive through

Hej alla glada kunder!

Nu har vi lite nyheter att berätta. Vi har byggt om i restaurangen och kan nu öppna en alldeles egen och sprillans ny drive through!

Det kommer att bli möjligt för er gäster att köra in och beställa och sedan få maten levererad via en lucka precis som på kända hamburgerrestauranger. Detta kommer att vara väldigt smidigt och vi hoppas att ni kommer att uppskatta den.

Vår drive in har mycket plats och ingen övre höjdgräns vilket gör att ni kan köra in där med husvagnar eller husbilar om ni så önskar.

För er som inte vet vad en drive through, eller drive thru som det ibland benämns, är för något kommer här en kortare beskrivning:

En drive through är en typ av affär, restaurang eller annan verksamhet där kunder kan köra med bilen och beställa och betala för produkter utan att behöva gå ur bilen. Detta ger kunderna en bekvämare och snabbare möjlighet att handla, och är särskilt användbart för de som är i rusningstrafik eller inte har tid att gå in i restaurangen. Dessa verksamheter har oftast en bildskärm och en högtalare vid entrén där kunder kan beställa sina produkter, samt ett fönster vid utgången där produkterna kan hämtas.

Precis så kommer våran drive through att fungera. Man kommer att kunna beställa all mat som finns på menyn och hämta upp denna i vår drive through.

För att beställa i vår drive through behöver du först köra fram till entrén. Där finns det en bildskärm och en högtalare där du kan se menyn och beställa de rätter du önskar, samt dryck och tillbehör. 

När du har valt vad du vill ha och betalat för det, får du en beställningsbekräftelse och en tid för när du kan hämta dina produkter. Sedan kan du köra vidare till utgången där du kan hämta din beställning genom att öppna fönstret på bilen och ge personalen beställningsbekräftelsen. Du behöver inte gå ur bilen under hela processen.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.